Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Filia nr 18
(1)
Autor
Doniczka Aleksandra
(1)
Francuz Sabina
(1)
Fruga Aleksandra
(1)
Lewandowa Fanni
(1)
Małota Aleksandra
(1)
Skoczylas Karolina (filolog)
(1)
Skotnicka Paulina
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
Okres powstania dzieła
1901-2000
(1)
1918-1939
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Kuchnia wegetariańska
(1)
Kuchnia żydowska
(1)
Lewandowa, Fanni
(1)
Potrawy jarskie
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.56-056.84 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej